Uw agrobulk op tijd wegen, vullen & verpakken?

Eqraft ondersteunt u om een betrouwbare partner te zijn door uw fabriek te verbeteren op efficiëntie, effectiviteit en continuïteit.

Omarm de toekomst

Bouw uw agro Fabriek van de Toekomst

Wij ontwikkelen wereldwijd oplossingen voor het wegen, vullen en verpakken van granen, noten, zaden en andere soorten bulk. Onze vakmanschap strekt zich uit van advies, engineering en assemblage tot complete mechanisatie en automatisering van uw agrobulk proces.

We ontmoeten je graag!

Laten we kijken naar de groei in uw bedrijf en de uitdagingen die hierbij horen.

Quick Scan & Concept

Met een Quick Scan van uw bedrijf en een Concept ontwerp wegen we de wensen af tegen de mogelijkheden en brengen wij bedreigingen en kansen in kaart.

Engineering Diensten & Plan van Aanpak

Brainstormsessies, tekeningen en berekeningen geven helder inzicht in de kosten, baten, impact en uitvoerbaarheid van het plan voor maximale efficiëntie, flexibiliteit en kwaliteit.

Realisatie en Ondersteuning

De fabricage en assemblage vind plaats in Emmeloord, Nederland. Wij zijn uw aanspreekpunt en sturen alle onderaannemers aan die betrokken zijn bij het project.

Installatie en Service

We installeren, testen en runnen uw machines ter plaatse. We kunnen het onderhoud coördineren, componenten leveren en uw medewerkers coachen.

Oplossingen & Producten voor de agrobulk industrie

Van software, lossen, laden, opslag en logistiek tot wegen, vullen en verpakken.

Transport en Opslag

Bin Tippers, Bulk Trailer Reception Conveyors, Evenflow Hoppers, Storage Bunkers, Elevator Conveyors, Horizontal Conveyors, Waste Scraper Systems

Ontdek onze producten

Wegen en Verpakken

Bulk Flow Scales, Check Weigher, Multi Head Scales, Baxmatic, Paxfiller, Print Systems, Rollstock Bagger, Sewinglane, Big Bag Filler, Bin Fillers

Ontdek onze producten