Investeren in de toekomst met Baker & Murakami

Eqraft en OTA leden bouwen mee aan Baker & Murakami's nieuwe fabriek.


Baker & Murakami Produce Company teelt, verpakt en verscheept uien over de gehele Verenigde Staten. Het bedrijf is de grootste uienexporteur in Idaho en Oost-Oregon en een van de grootste exporteurs van de VS. Met hulp van Eqraft en de andere OTA-leden produceert het bedrijf nu vanuit zijn nieuwe fabriek, die helemaal klaar is voor de toekomst.

Chief Operating Officer Cameron Skeen legde voor het eerst contact met Eqraft op de Fruit Logistica-beurs in 2015. Het concept van de “Onion Tech Alliance” sprak hem erg aan, dus besloot hij Eqraft te bezoeken in Nederland om wat referentieprojecten te zien. “Het viel me op dat Nederland voorliep wat betreft automatisering. Dat was echt een eye opener voor me.” Wat Cameron overtuigde om met OTA samen te werken, was de manier waarop de OTA leden samenwerken met de klant om de beste resultaten te behalen.

Er waren wat uitdagingen, maar uiteindelijk kwamen we samen tot een oplossing


Er waren wat uitdagingen gedurende het bouwproces, maar uiteindelijk kwamen Baker & Murakami, Eqraft en de andere OTA-leden samen tot een oplossing. Cameron is erg tevreden met het eindresultaat: “Met onze nieuwe fabriek besparen we nu al de helft op arbeid en we zijn nog steeds aan het verbeteren.”

Eqraft oplossingen bij Baker & Murakami

Onion Toppers, BigBag Fillers, Bin Fillers, Combination Scales, Baxmatics, Clippers, Check Weighers, Tray / Carton Fillers, Master Baler Line

Modesta oplossingen bij Baker & Murakami

Filters, Wind sifting, Cyclones, Scraper conveyers, Extraction hoods

Deprez oplossingen bij Baker & Murakami

Roller tracks, Shuttle, Bin-Rotation Tables, Bin De-stacker, Bin stacker

Symach oplossingen bij Baker & Murakami

Palletizers Mach 5.1, Wrappers, Roller tracks, Rotation Tables

Meer weten over onze oplossingen?

Neem contact op

Rutger Keurhorst

Director Commerce

Share this: