Gentle-handling en precisie met nieuwe krattenvuller

De Krattenvuller positioneert agri-producten voorzichtig in kratten of dozen van verschillende maten. Deze machine is de ideale oplossing wanneer het belangrijk is dat het product onbeschadigd op zijn eindbestemming aankomt.

Kwetsbare agri-producten moeten met zorg verwerkt worden: zo kunnen ze onnodig beschadigen als ze vanaf een hoogte in een krat vallen. De Krattenvuller voorkomt dat probleem: de machine legt het product voorzichtig neer op de bodem van het krat door een koker te gebruiken die geleidelijk naar beneden en weer naar boven beweegt.

De Krattenvuller is volautomatisch en kan kratten en dozen van verschillende maten en in verschillende materialen verwerken: van 400 x 300 tot 400 x 600 mm (met een variabele hoogte) en alles ertussenin. De invoer en uitvoer van kratten is naar wens aan te passen en kan zowel geautomatiseerd worden of met de hand bediend.

Deze machine kan gecombineerd worden met een dozenvouwer of ontstapelaar bij de invoer of een dozensluiter bij de uitvoer. Na het vullen kan het krat geschud worden zodat het product evenredig verdeeld wordt en de kratten daarna veilig gestapeld kunnen worden. De Krattenvuller kan gekoppeld worden aan een Combinatieweger, Baxmatic of Rolverpakker. Natuurlijk is de machine ook compatibel met uw Manufacturing Execution Software (MES).

Eqraft