Rolverpakker: snel en efficiënt verpakken in zakken

Onze Rolverpakker vult plastic netzakken van een rol met agri-, industriële of bulkproducten op hoge snelheid. Het is de ideale oplossing voor wie een snelle, betaalbare en efficiënte verpakkingsmethode zoekt.

De machine gebruikt een rol met plastic netverpakking, die is dubbelgevouwen. De zak wordt automatisch gevormd door een stuk plastic in de gewenste maat af te branden en de zijkanten weer samen te smelten. Daarna wordt de zak onder de vulopening gepositioneerd, gevuld en dichtgebrand. Afzuiging van vrijkomende rookgassen is niet inbegrepen.

De Rolverpakker kan zakken in verschillende maten vullen: van 2,5 kg tot 25 kg. Wanneer snelheid en betaalbaarheid belangrijke factoren zijn, is dit de perfecte oplossing: de machine heeft een minimumcapaciteit van 1000 zakken per uur.

Deze machine garandeert de gebruiker jarenlange, betrouwbare performance en kan gecombineerd worden met onze Combinatieweger en Lintenprinter. Uiteraard kan de Rolverpakker ook geïntegreerd worden met uw Manufacturing Execution Software (MES).

Eqraft